Sculptuur kunstenaar

Welkom bij Atelier-thuisland

Jouw kunst, jouw stijl

 
Sculptuur kunstenaar

Ons verhaal

Atelier-thuisland is opgericht in 2000 en is een gemeenschap van kunstenaars en studenten die zij aan zij werken in een vriendelijke omgeving die artistieke groei stimuleert en inspireert. We geloven dat iedereen een kunstenaar in zich heeft, op zoek om zichzelf te uiten en we willen je helpen je artistieke stem te vinden. Elk van onze kunstenaars heeft ervaring in het atelier en voor de klas, wat betekent dat je niet alleen docenten krijgt met een geweldige kunsttechniek, maar ook een geweldige manier van lesgeven. Het huren van een atelier en educatieve programma's zijn ook beschikbaar op aanvraag en bij reservering vooraf. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod.

 
Kunstenaar aan het werk

Wat wij ons voorstellen

Atelier-thuisland is een gerespecteerde en ondernemend(e) Kunstenaarscollectief in Zwolle. We staan bekend om onze betrokkenheid bij onze studenten en kunstenaars. We willen de kunstenaar in onze studenten doen ontwaken, zodat ze hun eigen kunst kunnen gaan produceren. We geven cursussen aan volwassenen, tieners en kinderen in groepsverband en privélessen, dus er is iets voor iedereen die op zoek is naar hun innerlijke Picasso. We streven ernaar creativiteit aan te wakkeren en alle kunstenaars en bezoekers die bij Atelier-thuisland komen de middelen te bieden om zich uit te leven.

 
Witte acrylverf

Onze normen en waarden

We geloven dat elke kunstenaar een geschikte ruimte nodig heeft om te creëren en dat die ruimte hun creatieve proces moet inspireren en ondersteunen. We begrijpen ook hoe belangrijk de sfeer op die plek is, en dat is waar we op letten bij ons/onze Kunstenaarscollectief. Als je op zoek bent naar een plek voor jouw artistieke reis, zoek dan niet verder: wij zijn er al en we staan te popelen om te zien wat jij in petto hebt.

 

 •  
  19,99 Amerikaanse dollar

  Beschikbaarheid laden...


 •  
  19,99 Amerikaanse dollar

  Beschikbaarheid laden...

 

Geplande evenementen

 • Lezing
  ma 07 jul.
  Amsterdam
  07 jul. 2025 17:30
  Amsterdam, Nederland
  Kom erbij en leer
  Delen
 • Cursus
  ma 06 okt.
  Amsterdam
  06 okt. 2025 10:00
  Amsterdam, Nederland
  Nieuwe kennis opdoen
  Delen
 • Meet & Greet
  do 09 okt.
  Amsterdam
  09 okt. 2025 19:00
  Amsterdam, Nederland
  Mis het niet
  Delen
 

Contact

Hoofdweg 12
5571 PG Amsterdam

Tel.: +31 (0) 456 573442

Sculptuur kunstenaar